Opel Service Favorit

OPEL SERVICE FAVORIT

Programul de service dedicat vehiculului tău mai vechi de 4 ani.

Pentru ca Opel-ul tău să îţi ofere aceeași siguranţă şi confort în utilizarea zilnică are nevoie de verificări periodice - cel puţin o dată pe an, şi de lucrări de mentenanță. Folosirea pieselor originale şi a personalului calificat din Service-ul Opel Autoglobus garantează o bună funcţionare a maşinii după trecerea anilor.

După ce maşina ta a ieşit din garanție îți recomandăm să vizitezi în continuare Service-ul autorizat Opel Autoglobus. Aici vei găsi personal calificat după normele impuse de Producător, ce au expertiza necesară pentru a te ajuta în operațiunile pe care vrei să le efectuezi.

Vei fi surprins să constaţi că oferta noastră este comparabilă cu cea a unui service independent, care nu foloseşte piese originale Opel, nu deţine personal instruit şi nici aparatură specifică maşinii tale.

Astfel, pentru maşini cu vârsta peste 4 ani ai:

  • minim 20% reducere la piesele originale Opel
  • 10% reducere la manopera aferentă

Spre exemplu:

  • O revizie, prin programul Service Favorit, pentru Opel Corsa 1.4 benzină costă 840 lei* cu TVA (ulei 5W30 + filtru ulei + garnitură bușon ulei + filtru combustibil + filtru aer + filtru polen + manopera aferentă)
  • O revizie, prin programul Service Favorit, pentru Opel Astra I 1.4 benzină Turbo costă 853 lei* cu TVA (ulei 5W30 + filtru ulei + garnitură bușon ulei + filtru combustibil + filtru aer + filtru polen + manopera aferentă)
  • O revizie, prin programul Service Favorit, pentru Opel Insignia 2.0 Diesel costă 1.139 lei* cu TVA (ulei 5W30 + filtru ulei + garnitură bușon ulei + filtru combustibil + filtru aer + filtru polen + manopera aferentă)

În plus, nu uita că la fiecare intrare în service-ul Opel Autoglobus beneficiezi de o VERIFICARE GRATUITĂ în 34 PUNCTE** a mașinii tale.

SOLICITĂ ACUM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm să verifici aici.

* Oferte disponibile pentru autovehiculele Opel mai vechi de 4 ani în cadrul programului Service Favorit Opel. Prețurile indicate pot varia în funcție de anul, modelul, tipul de motor și echipamentul autovehiculului tău, prin urmare te rugăm să ne contactezi pentru o ofertă de preț specifică și informații detaliate.

** Verificarea gratuită se acordă pentru toate lucrările efectuate în service-ul Autoglobus, cu excepția următoarelor lucrări: diagnoză, înlocuire becuri, revizii de întreținere (schimb ulei și filtre). Verificarea gratuită nu se acordă pentru: autoturisme cu o vechime mai mică de 2 ani sau cu un rulaj mai mic de 10.000 km; autoturisme care au mai beneficiat de o verificare gratuită în 34 de puncte sau de revizie de întreținere, în ultimele 6 luni; intrări în service pentru lucrări acoperite de garanție; reparații de tinichigerie/vopsitorie.

Programul este valabil de la 1 martie 2019 până când se atinge limita maximă a portofoliului de servicii dedicat programului Opel Service Favorit, moment în care Opel are dreptul de a retrage programul. Programul Service Favorit se limitează la lucrările de service indicate pe site-ul www.myOpel.ro și este oferit numai clienților persoane fizice, prin intermediul Service-urilor Opel care participă la programul Service Favorit. Oferta este limitată la 3 lucrări de service pentru fiecare consumator. Oferta nu poate fi combinată cu alte reduceri. Opel își rezervă dreptul de a modifica oricând programul.