Opel Service Favorit

OPEL SERVICE FAVORIT

Programul de service dedicat vehiculului tău Opel mai vechi de 4 ani.

Ca Opel-ul tău să îți ofere aceeași siguranță ai nevoie de mentenanță periodică.

La Autoglobus, personalul calificat permanent în sistemele de training Opel, accesul la diagnosticare, tehnologii și soluții de reparații, utilizarea de piese certificate, asigură o garanție de minim un an a fiecărei lucrări.

Pentru maşini cu vârsta peste 4 ani ai:

  • minim 20% reducere la piesele originale Opel
  • 10% reducere la manopera aferentă

În plus, nu uita că la fiecare intrare în service-ul Opel Autoglobus beneficiezi de o VERIFICARE GRATUITĂ în 34 PUNCTE** a mașinii tale.

SOLICITĂ ACUM O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Datele tale personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate. Pentru mai multe informaţii privind drepturile tale la confidenţialitate şi datele noastre de contact, te rugăm să verifici aici.

Exemple de prețuri prin Opel Service Favorit:

  • O revizie, prin programul Service Favorit, pentru Opel Corsa 1.4 benzină costă 840 lei* cu TVA (ulei 5W30 + filtru ulei + garnitură bușon ulei + filtru combustibil + filtru aer + filtru polen + manopera aferentă)
  • O revizie, prin programul Service Favorit, pentru Opel Astra I 1.4 benzină Turbo costă 853 lei* cu TVA (ulei 5W30 + filtru ulei + garnitură bușon ulei + filtru combustibil + filtru aer + filtru polen + manopera aferentă)
  • O revizie, prin programul Service Favorit, pentru Opel Insignia 2.0 Diesel costă 1.139 lei* cu TVA (ulei 5W30 + filtru ulei + garnitură bușon ulei + filtru combustibil + filtru aer + filtru polen + manopera aferentă)

* Oferte disponibile pentru autovehiculele Opel mai vechi de 4 ani în cadrul programului Service Favorit Opel. Prețurile indicate pot varia în funcție de anul, modelul, tipul de motor și echipamentul autovehiculului tău, prin urmare te rugăm să ne contactezi pentru o ofertă de preț specifică și informații detaliate.

** Verificarea gratuită se acordă pentru toate lucrările efectuate în service-ul Autoglobus, cu excepția următoarelor lucrări: diagnoză, înlocuire becuri, revizii de întreținere (schimb ulei și filtre). Verificarea gratuită nu se acordă pentru: autoturisme cu o vechime mai mică de 2 ani sau cu un rulaj mai mic de 10.000 km; autoturisme care au mai beneficiat de o verificare gratuită în 34 de puncte sau de revizie de întreținere, în ultimele 6 luni; intrări în service pentru lucrări acoperite de garanție; reparații de tinichigerie/vopsitorie.

Programul este valabil de la 1 martie 2019 până când se atinge limita maximă a portofoliului de servicii dedicat programului Opel Service Favorit, moment în care Opel are dreptul de a retrage programul. Programul Service Favorit se limitează la lucrările de service indicate pe site-ul www.myOpel.ro și este oferit numai clienților persoane fizice, prin intermediul Service-urilor Opel care participă la programul Service Favorit. Oferta este limitată la 3 lucrări de service pentru fiecare consumator. Oferta nu poate fi combinată cu alte reduceri. Opel își rezervă dreptul de a modifica oricând programul.