Noul Opel Mokka a sosit în Timișoara

Noul Opel Mokka a ajuns la Timișoara

O combinație de design pur, interior uimitor și cele mai recente sisteme de propulsie de înaltă tehnologie, noul Opel Mokka a sosit la Autoglobus și rescrie regulile pentru a un nivel complet nou de plăcere de a conduce.

Prețuri de la 17.600 € cu TVA* + 1 an Garanție Extinsă CADOU**

Te așteptăm să-l descoperi, PROGRAMEAZĂ ACUM UN TEST-DRIVE

Datele tale personale vor fi prelucrate conform descrierii din Politica de Confidenţialitate.

* Ofertă supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, valabile în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii în Euro (la cursul 1 EUR = 4,9 RON) a primei de casare de 7.500 lei precum și a unor reduceri comerciale oferite de Autoglobus. Ofertă valabilă de la momentul aprobării bugetului pentru Programul RABLA / RABLA PLUS 2021. Oferte prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN. În măsura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2021 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, Autoglobus nu va fi ținut raspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate.

** Clienții care încheie un contract de achiziție prin programul Remat până la data de 30 aprilie 2021 primesc, fără costuri suplimentare, o extensie de garanție pentru o perioadă de un an, în limita a 120.000 km. Extensia de garanție se poate prelungi, contra-cost, până la 2+3 ani și limită de până în 250.000 km.