noul Opel Insignia

noul OPEL INSIGNIA FACELIFT

Inginerie germană la cel mai înalt nivel pentru modelele Grand Sport și Sports Tourer, cu linii mai clare și o apariție mai dinamică decât niciodată. Eficiență sporită datorită motoarelor în totalitate noi. Disponibil din iunie 2020.

SOLICITĂ DETALII!

Lasă-ne datele tale și te contactăm cu mai multe informații.

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate.
Vă rugăm bifați căsuța de mai jos.
noul Insignia - Exterior

EXTERIOR - EXCELENȚĂ VIZIBILĂ.

Aruncă o privire asupra aspectului premium al noului Opel Insignia, cu grila rafinată, luminile diurne LED® cu design în formă de aripă dublă și luminile inovatoare IntelliLux LED® Pixel1.

Noile lumini adaptive IntelliLux LED® Pixel includ 84 de segmente LED per far. Această inovație oferă o vizibilitate foarte mult îmbunătățită în întuneric, fără efect de orbire, fără a-i deranja pe șoferii care vin din sens opus.

¹Opțional.

noul Astra - Interior

INTERIOR - PRECIZIE GERMANĂ TANGIBILĂ.

Bine conectați și confortabil așezați: excelentele sisteme infotainment cu ecrane tactile color1 asigură utilizarea intuitivă, iar scaunele active ergonomice certificate1 oferă relaxare în orice moment.

¹Opțional.

noul Insignia - Sisteme de asistenta

GAMĂ COMPLETĂ DE SISTEME DE ASISTENȚĂ ȘI INFOTAINMENT.

Printre care: sistem de avertizare privind o coliziune frontală cu frânare automată de urgență și detectarea pietonilor, asistență pentru menținerea benzii de circulație, asistență pentru monitorizarea unghiului mort, tempomat cu sistem de frânare de urgență, sistem de recunoaştere a indicatoarelor rutiere, asistență la parcare, Head-up display.

noul Insignia - Avertizare trafic spate

AVERTIZARE PRIVIND TRAFICUL DIN SPATE.

O nouă cameră video pentru marșarier digitală îmbunătățește vizibilitatea în spate. Siguranța în timpul ieșirii în marșarier din locurile de parcare poate fi sporită și mai mult datorită sistemului opțional de avertizare privind traficul din spate. Sistemul utilizează senzori radar pentru a detecta obiecte aflate în unghi de 90 de grade în stânga și dreapta, la distanțe de până la 20 de metri.

Interesat? Lasă-ne datele și te contactăm cu detalii.