noul Opel Corsa

NOUL OPEL CORSA.

Autovehiculul german de oraș pregătit pentru viitor, acum și în variantă 100% electrică.
Disponibil în prima parte a anului 2020.

FII PRIMUL CARE AFLĂ DETALII!

Lasă-ne datele tale și te contactăm când avem mai multe informații.

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate.
Noul Corsa Motorizari

MOTOARE NOI: ECHILIBRU IDEAL ÎNTRE EFICIENȚĂ ȘI PERFORMANȚĂ

3 motorizări noi pe benzină, de 1,2 litri, cu puteri între 75 și 130 CP, ce fac parte din familia de motoare premiate, cu trei cilindri, cu injecție directă și supraalimentare (Motorul anului 2015-2018), completate de un motor Diesel dinamic de 1,5 litri, cu 100 CP și un cuplu maxim de 250 Nm.

Noul Corsa Exterior

EXTERIOR

Noul Corsa este un autovehicul îndrăzneț și pur care subliniază precizia ingineriei germane, cu o parte frontală dinamică, o siluetă atrăgătoare și o parte din spate remarcabilă. Noul Corsa atrage de oriunde l-ai privi.

Noul Corsa Interior

INTERIOR

Interiorul impresionează imediat prin măiestria precisă, detaliile sofisticate și materialele premium de înaltă calitate. Cu panoul de instrumente sportiv și ergonomic, cu personalitatea unui autovehicul de mari dimensiuni, abia aștepți să pleci la drum.

Noul Corsa Faruri LED

INTELLILUX MATRIX LED

Vezi şi fă-te văzut. Farurile revoluționare IntelliLux Matrix LED®¹ îți oferă o vizibilitate bună cu faza lungă fără să îi deranjezi pe ceilalți șoferi. Bucură-te de o iluminare excelentă în orice situație.

¹Opțional.

Noul Opel Corsa Moduri

TEMPOMAT AUTOMAT

Tempomatul automat¹ îți oferă o experiență de conducere lipsită de stres. Accelerează și decelerează automat și ajută la menținerea unei distanțe sigure față de autovehiculul din față.

¹Opțional.

Noul Corsa INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

Simte-te liber, simte-te bine. Ecran tactil, Apple CarPlay™1,3 și Android Auto™2,3. Sistemele de infotainment ale noului Corsa îți oferă toată libertatea de comunicare și divertisment, inclusiv comandă vocală și streaming audio Bluetooth®.

Corsa E Autonomie

CORSA-e: AUTONOMIE DE 340 KM

Unde vrei să mergi astăzi? Varianta 100% electrică a noului model, Corsa-e, are o autonomie impresionantă de 340 km (WLTP) fără reîncărcare. Perfect pentru utilizarea zilnică. Pur și simplu electric. Și uimitor.

Corsa E Autonomie Incarcare

CORSA-e: ÎNCĂRCARE

Rapid și ușor: încarcă bateria modelului Corsa-e până la 80% în doar 30 de minute¹. Bucură-te de strategia de încărcare Opel, ce oferă flexibilitate atât pentru distanțele zilnice, cât și pentru călătoriile lungi.

¹La o stație publică de încărcare rapidă CC (100 kW). Indică încărcarea de la zero. Timpul de încărcare poate varia în funcție de tipul și puterea stației de încărcare, temperatura exterioară a punctului de încărcare și temperatura bateriei.

Interesat? Lasă-ne datele și te contactăm cu detalii.