noul Opel Astra Facelift

noul OPEL ASTRA FACELIFT

Emisii de CO2 reduse cu până la 19%: cel mai eficient model Astra din toate timpurile.

FII PRIMUL CARE AFLĂ DETALII!

Lasă-ne datele tale și te contactăm cu mai multe informații.

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate.
noul Astra - Emisii reduse

EMISII CO2 CU PÂNĂ LA 19% MAI MICI

Datorită caracteristicilor aerodinamice excelente, precum și noilor motoare și transmisii extrem de eficiente, noua generație Opel Astra stabilește noi standarde în materie de eficiență și emisii scăzute. Comparativ cu modelul anterior, emisiile de CO2 au fost reduse cu până la 19%, propulsând modelul Astra în vârful clasei de autovehicule compacte.

noul Astra - Motorizari

MOTORIZĂRI NOI

Noi generații de motoare ultramoderne, extrem de eficiente și ușoare, ce respectă deja viitorul standard Euro 6d. Unitățile de 1,2-1,5 l benzină cu 3 cilindri dezvoltă o putere între 105 - 145 CP, în timp ce motoarele diesel de 1,5 litri, asigură o putere de 105 CP și 122 CP, și un cuplu de 260 - 300 Nm.

O transmisie automată cu 9 trepte și schimbare lină a vitezelor este disponibilă opțional.

Noul Astra - Display full digital

TEHNOLOGII DE VÂRF

Noi camere video pentru partea frontală și pentru marșarier - mai puternice și mai rapide, un vitezometru digital sau un nou ecran color, tactil, de opt inch, sunt câteva din noutățile pe care noul Astra le adaugă în portofoliul deja existent de tehnologii și sisteme de asistență avansate, unice în această clasă de autovehicule.

noul Astra - Interior

CONFORT LA SUPERLATIV

Sistemul audio premium Bose - șapte difuzoare, inclusiv un subwoofer RichBass în portbagaj, transformă noul Astra într-o sală de concerte.

Încărcare fără fir - smartphone-urile compatibile pot fi încărcate acum și inductiv.

Parbriz cu încălzire - firele fine, aproape invizibile integrate în parbriz asigură rapid vizibilitatea perfectă a șoferilor modelului Astra în zilele geroase.

Noul Astra - Eficienta la conducere

EFICIENȚĂ LA CONDUCERE

Șasiul dinamic al modelului Astra a fost îmbunătățit. Noile amortizoare sporesc confortul. Șasiul sport opțional este prevăzut cu amortizoare mai rigide, direcție mai precisă și un braț Watts pe puntea spate.

Dezvoltarea meticuloasă în tunelul aerodinamic a contribuit semnificativ la reducerea consumului de carburant și a emisiilor de CO2. Prin urmare, noul Astra este unul dintre cele mai aerodinamice autovehicule compacte de pe piață.

Interesat? Lasă-ne datele și te contactăm cu detalii.