Caravana Opel Vehicule Comerciale

CARAVANA VEHICULELOR COMERCIALE OPEL

Vino în perioada 2-8 septembrie 2019, în parcarea centrului comercial Auchan Nord, să descoperi gama de vehicule comerciale Opel. Te așteptăm, împreună cu partenerii noștri - Impuls Leasing și Fabrica de Carosări - cu premii, oferte de nerefuzat și alte surprize.

ÎNSCRIE-TE LA TOMBOLĂ!

Ediția de anul acesta a caravanei îți propune să devii câștigător! Înscrie-te la tombolă* completând formularul și poți câștiga unul din cele 3 VOUCHERE în valoare de 700 de lei.

* Campanie dedicată persoanelor juridice, ce utilizează vehicule comerciale, indiferent de marcă. Voucherele se pot folosi pentru achiziția de bunuri și servicii Autoglobus. Pentru mai multe detalii vă rugăm consultați regulamentul campaniei.

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de către Autoglobus conform descrierii din Politica de Confidenţialitate.

Programul caravanei

Luni - Vineri, 2-6 septembrie, între orele 15:00 - 19:00
Sâmbătă și duminică, 7-8 septembrie, între orele 11:00 - 15:00, te așteptăm cu muzică și o atmosferă pe măsura celebrării evenimentului, alături de partenerii noștri și alți invitați.

gama Opel Combo

NOUL OPEL COMBO

Cu o versatilitate inegalabilă, inovații, sisteme de siguranță avansate și motoare cu consum redus de carburant, Combo Cargo este partenerul de afaceri mult-așteptat.

Cu 5 sau 7 locuri, nenumărate soluții de depozitare ingenioase și dotări de siguranță inteligente, noul Combo Life este proiectat pentru toate nevoile tale.

Noul Opel Vivaro

NOUL OPEL VIVARO

Cu un spațiu de încărcare foarte flexibil, funcționalitate de birou mobil și caracteristicile standardului german de siguranță, noul Vivaro a fost creat pentru a-ți conduce afacerea spre succes.

  • O gamă eficientă de motoare și transmisii
  • Disponibil în 4 tipuri de caroserie și 3 lungimi de caroserie
  • Volum util de până la 6,6 m3, sarcină utilă de până la 1.4t
Opel Movano Van

MOVANO VAN

Cu un volum de încărcare total de până la 17 m3, sarcină utilă de până la 2,1 t și o lungime maximă a podelei de încărcare de până la 4,3 m, Movano Van poate transporta cu ușurință cantități mari de bunuri. Ușile laterale late permit încărcarea laterală a europaleţilor în orice poziţie, iar uşile spate pe toată înălțimea oferă o înălţime de încărcare de până la 2m.

carosari Opel Movano

CONVERSII OPEL

Opel oferă conversii populare selectate, bazate pe versiunile Movano Chassis Cab și variază de la dropside și basculantă la box van.
În plus, prin partenerii noști certificați, vă putem pune la dispoziție carosări ce acoperă orice nevoie de afacere.

Înscrie-te la tombolă și poți câștiga unul din cele 3 VOUCHERE în valoare de 700 de lei!