Descoperă noul OPEL MOKKA

Eu sunt noul OPEL MOKKA și reprezint NOUL NORMAL.

Am fost creat să redefinesc experiența condusului, iar în versiunea Full Electrică am o autonomie impresionantă. Nu ești curios să afli cum se simte la volan noua generație de SUV-uri Opel?

SOLICITĂ DETALII sau PROGRAMEAZĂ UN TEST DRIVE!

Datele tale personale vor fi prelucrate conform descrierii din Politica de Confidenţialitate.

OPEL MOKKA Exterior

ATRAGE PRIVIRILE

Aspectul atletic, dinamic al noului Mokka este mai mult decât o simplă afirmație îndrăzneață cu design progresiv. Este o expresie a unei filozofii inginerești germane complet noi și a unei viziuni încrezătoare cu privire la viitorul Opel, care va atrage toate privirile.
Toate liniile și toate caracteristicile, chiar și la lămpile spate LED ultra-subțiri, au fost proiectate pentru a combina forma dinamică și funcțiile revoluționare.

OPEL MOKKA-E

MODELUL MOKKA-E, PUR ELECTRIC.

Sistemul de propulsie 100% electric asigură un cuplu instantaneu de 260 Nm. Motoarele ușoare, sincrone cu magneți permanenți dezvoltă o putere de 136 CP și sunt perfect echilibrate pentru străzile urbane înguste și pentru drumurile largi, debordând de agilitate.

O autonomie de până la 322 km, datorită bateriei de generație nouă și încărcare rapidă, de până la 80% în doar 30 de minute*.

OPEL MOKKA Tehnologii

TEHNOLOGII DE VÂRF

Farurile adaptive cu efect permanent anti-orbire IntelliLux LED®, tempomatul automat, frânarea automată de urgență, camera marșarier panoramică la 180°, panoul de instrumente digital sau asistentul la parcare sunt doar câteva din tehnologiile și sistemele de asistență avansate cu care este echipat noul Mokka.

OPEL MOKKA Confort

CONFORT ȘI VERSATILITATE

Mokka face fiecare călătorie mai interesantă - iar cu ajutorul scaunelor sale confortabile și încălzite, o va face și mai relaxantă.

Habitaclul spațios și caracteristicile ingenioase te pregătesc pentru orice condiții de drum, indiferent dacă ai o încărcătură mare sau călătorești cu întreaga familie plus bagaje. Scaunele spate sunt pliabile în raport de 40:60 pentru a spori semnificativ spațiul destinat încărcăturii și pentru a oferi opțiuni flexibile.

OPEL MOKKA Transmisie

TRANSMISIE ȘI MODURI DE CONDUCERE

Explorează o gamă de transmisii și de tehnologii care îmbunătățesc performanțele pentru a completa perfect nevoile tale și stilul de conducere. Modelul Mokka este disponibil cu o transmisie manuală cu 6 trepte de viteză și o transmisie automată cu 8 trepte de viteză și tehnologie de vârf.


Interesat? Solicită detalii sau programează un Test Drive!

* Oferte supuse unor termene și condiții, fără valoare contractuală, valabile în limita stocului disponibil. Mașinile din imagini sunt cu titlu de prezentare.